-20%Отстъпка -20%Отстъпка
Kат.номер: SFF200542 SOL
В наличност
Срок на годност: 30.04.2023
Бърза връзка:

СОЛГАР МАГНЕЗИЕВ ЦИТРАТ / SOLGAR MAGNESIUM CITRATE в подкрепа на сърцето, нервната система, костите и мускулите таблетки 200мг х 60

Описание

СОЛГАР МАГНЕЗИЕВ ЦИТРАТ / SOLGAR MAGNESIUM CITRATE е силно действаща цитратната форма, която осигурява оптималното усвояване на магнезий. Особено полезен за възрастни и хора с ниска киселинност на стомаха, подпомага абсорбцията и усвояването на калций, поддържа костите и мускулите, производството на енергия в клетките, подобрява издръжливостта по време на интензивни тренировки, намалява усещането за стрес и тревожност, а когато се приема вечер преди лягане, може да прояви бързо, седативно действие. Магнезиевият цитрат поддържа нормалното състояние на сърдечно-съдовата система, клинично доказано средство с полезни ефекти при затлъстяване, тъй като значително подобрява метаболитните показатели на засегнатите. Подходящо за вегетарианци.

Дозировка: Приемат се по 1-2 таблетки дневно, за предпочитане с храната.

Уважаеми клиенти,
С цел гарантиране на качествено обслужване, Ви уведомяваме, че заявките за продуктите на Солгар ще бъдат доставени до 3 работни дни*
*За пратки до някой определени населени места в страната, където куриерска фирма SPEEDY има конкретен седмичен график за разнос, се спазва съответния график.

1 таблетка съдържа:

Магнезий (като цитрат): 200мг

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

23,16 лв.
Стара цена: 28,95 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.