Kат.номер: SFF200382 SOL
В наличност
Бърза връзка:

СОЛГАР ВИТАМИН B6 / SOLGAR VITAMIN B6 за нормалното развитие и функциониране на нервната система и черния дроб таблетки 50мг х 100

Описание

СОЛГАР ВИТАМИН B6 / SOLGAR VITAMIN B6 стимулира образуването на червените кръвни клетки и е необходим за нервната система и нормалната психологическа функция, както и за нормалната хормонална дейност. Спомага за метаболизма на протеините и гликогена, но също така регулира метаболизма на хомоцистеина. Витамин В6 е най-важният за пълноценното усвояване на енергия от въглехидратите и респективно за растежа на организма заради ролята му в процеса на обмяна на веществата и асимилацията на аминокиселините. Други полезни ефекти на витамин В6 са облекчаването на гаденето и редуцирането на проблеми, свързани със сухотата на устата и затруднения при уриниране, също и стимулират имунната система. Подходящо за вегетарианци.

Дозировка: Приема се по 1/5 таблета дневно, за предпочитане с храната.

Уважаеми клиенти,
С цел гарантиране на качествено обслужване, Ви уведомяваме, че заявките за продуктите на Солгар ще бъдат доставени до 3 работни дни*
*За пратки до някой определени населени места в страната, където куриерска фирма SPEEDY има конкретен седмичен график за разнос, се спазва съответния график.

1 таблетка съдържа:

Витамин B6 (като пиридоксин хидрохлорид): 50мг

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

18,95 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.