Kат.номер: W31521
Срок на годност: 30.11.2021
Бърза връзка:

АБОФАРМА РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА при висок холестерол капс. 500мг x 30

Описание

АБОФАРМА РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА е хранителна добавка за балансирани нива на холестерол и триглицериди на марката АБО Фарма. Добрият холестерол и триглицериди са от съществено значение за здраво сърце и сърдечно-съдовата система. Важните Омега 3 мастни киселини са ейкозапентаенова киселина(ЕРА) докозахексаенова киселина(DНА). Само няколко вида храни съдържат тези жизненоважни съставки. Подходящи са студеноводните риби например сьомга, херинга, скумрия. Организмът ни не може сам да произвежда Омега-3 мастни киселини, ето защо те трябва да бъдат набавени като част разнообразното ежедневно хранене. OMEGA-3 мастните киселини, съдържащи се в рибеното масло от сьомга, допринасят за нормалната сърдечна функция, за нормалната функция на мозъка и нормално зрение. Витамин Е допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес.

Съставки: Рибено масло от сьомга (18% ейкозапентаенова киселина (EPA) и 12% докозахексаенова киселина (DHA) oмега 3 мастни киселини); Витамин Е (D-алфатокоферол).
Състав/Съдържание:
                                       2 капсули          %ПДП*           в 5 капсули
Рибено масло от сьомга:    1000мг      няма опр. ст-ст      2500мг
Витамин Е(D-алфа токоферол): 20.10мг  α–TE   68            52.50мг α–TE

Препоръчителен прием: 2-5 капсули на ден без да се дъвчат, с повече вода. Да не се превишава препоръчителния дневен прием.

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

 

9,90 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.