-20%Отстъпка -20%Отстъпка
Kат.номер: SFF51913
В наличност
Срок на годност: 31.10.2021
Бърза връзка:

МЬОЛЕРС РИБЕНО МАСЛО За деца от черен дроб на треска с плодов вкус 250мл

Описание

РИБЕНО МАСЛО от дроб на треска Мьолерс омега -3 с плодов вкус, осигурява необходимия дневен прием на Омега-3 мастни киселини и витамини A, D, E, от 3-годишна възраст насетне. Рибено масло, извлечено от дроб на прясна артктическа треска, от най-чистите и студени води на Норвегия.

Съдържание:

  • 1 лъжица (5ml) от Рибеното масло Möller’s съдържа 1,2 g натурални мастни киселини Омега-3 (DHA and EPA) и витамини D, A, E. EPA и DHA мастни киселини допринасят за нормалната сърдечна функция*. DHA допринася за добро зрение и нормална мозъчна функция**.
  • Витамин D допринася за нормалното функциониране на имунната система и за здрави кости и зъби
  • Витамин A допринася за нормално функциониране на сърцето и имунната система, за поддържане на добро зрение и за здравината на кожата и лигавиците
  • Витамин E допринася за предпазването на клетките отвредното действие на свободните радикали (антиоксидант).

Спомага за здравословен растеж!

Рибеното масло от дроб на треска MÖLLER’s съдържа есенциални DHA мастни киселини. Научно доказано е, че DHA мастни киселини допринасят за нормалното клетъчно рзвитие и за поддържане на добро зрение. Витамин D спомага за усвояването и добрият баланс на калций, необходим за здравината на костите.

*резултати, получени в следствие на дневен прием от 250 mg EPA и DHA
**резултати, получени в следствие на дневен прием от 250 mg DHA мастни киселини

Дозировка и приложение:

Препоръчителен дневен прием за възрастни и деца на 3 години: 5 ml (1 чаена лъжица / ден)

По препоръка на производителя, рибено масло от треска може да се приема безопасно по време на бременност и кърмене.

Уважаеми клиенти,
С цел гарантиране на качествено обслужване, Ви уведомяваме, че заявките за продуктите на Мьолерс ще бъдат доставени до 3 работни дни*
*За пратки до някой определени населени места в страната, където куриерска фирма SPEEDY има конкретен седмичен график за разнос, се спазва съответния график.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

23,12 лв.
Стара цена: 28,90 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.