Kат.номер: 51940
В наличност
Срок на годност: 30.07.2021
Бърза връзка:

МЬОЛЕРС РИБЕНО МАСЛО от черен дроб на треска капс х 150

Описание

Мьолерс Форте Омега-3 с рибено масло от дроб на треска осигурява необходимия дневен прием на Омега-3 мастни киселини и витамини A, D и E. Идеална комбинация от концентрирано рибено масло и масло от дроб на треска, обитаваща най-чистите арткически води на Норвегия. Спомага за поддържане на добро здраве и подсилва имунитета!

Препоръчителния дневен прием са 2 капсули дневно, които съдържат 900мг концентрирано рибено масло и 300 мг масло от дроб на треска, богати на есенциални Омега-3 (DHA and EPA) мастни киселини, както и на Витамин D – 400 IU и Витамин E – 10 мг. EPA и DHA мастни киселини допринасят за нормалната сърдечна функция*. DHA допринася за добро зрение и нормална мозъчна функция**.

Научи повече за ползата от рибеното масло в статията ни "13 ползи на рибеното масло"!

Подпомага нервната и сърдечно-съдовата система!

Научно доказано е, че EPA и DHA Омега-3 мастни киселини допринасят за нормалната сърдечна функция*. DHA допринася за добро зрение и нормална мозъчна функция**. Витамин D допринася за усвояването на Калций в организма, който отговаря за здравината на костната система.
*резултати, получени в следствие на дневен прием от 250мг EPA и DHA мастни киселини
** резултати, получени в следствие на дневен прием от 250мг DHA мастни ки селини

Дозировка и приложение:

Препоръчителен дневен прием за възрастни и деца над 6 години: 2 капусли дневно, приети с достатъчно вода или друга течност.

Уважаеми клиенти,
С цел гарантиране на качествено обслужване, Ви уведомяваме, че заявките за продуктите на Мьолерс ще бъдат доставени до 3 работни дни*
*За пратки до някой определени населени места в страната, където куриерска фирма SPEEDY има конкретен седмичен график за разнос, се спазва съответния график.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

61,95 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.