Kат.номер: W45006
В наличност
Срок на годност: 30.06.2022
Бърза връзка:

ГУТРОЛ при подагра меки капс. х 60

Описание

ГУТРОЛ допринася за естественото разтваряне от организма на кристалите на пикочната киселина в ставите и в другите тъкани, оказва благоприятно влияние върху ставите – на големия пръст на крака, глезените, петите, колената, китките, пръстите и лактите, допринася за поддържането на нормалната физиологична функция на ставите, околоставните тъкани, междуставните пространства и другите тъкани и органи, подпомага свързването на пикочната киселина във водноразтворимо съединение, което се отделя по естествен начин от организма. Меките желатинови капсули са ефективни и при подагрични кризи, и при хронична подагра. Продуктът е напълно безвреден и нетоксикичен. Продължителното му приемане не води до странични ефекти.

Състав: в 3 капсули се съдържат: Полиоксиетилен сорбитан моноолеат 240мг, Бромелаин 30мг, Витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид) 9мг, помощни вещества.

Начин на употреба: Препоръчителна дневна доза: За възрастни и деца над 14 г. - по 1 капсула. При необходимост - по 1 капсула до 3 пъти дневно, на равни интервали. Може да се приема от диабетици. Препоръчва се да се приема половин до 1 час преди хранене

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

18,41 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.