Kат.номер: W31705
В наличност
Срок на годност: 30.10.2024
Бърза връзка:

ХУСК / HUSK 100% натурални растителни фибри при запек и лениви черва на прах 200гр

Описание

ХУСК / HUSK - 100% натурални растителни фибри. Оптимално балансирана хранителна добавка с благоприятни ефекти върху стомаха, червата и общия метаболизъм. Хускът представлява прах от люспите на семената на индийски бял живовляк (хуск). Хускът действа благоприятно при запек и лениви черва; раздразнения на дебелото черво; всякакъв вид  диарии; високи нива на "лошия” холестерол и кръвната захар; случаи, когато са желателни по-меки изпражнения - при хемороиди, анални фисури, състояние след ректална или анална хирургия, по време на бременност; всички случаи на необходимост от прием на фибри: при небалансирано хранене, наднормено тегло и др. Подходящ за възрастни и деца над 6 години. Може да се приема от диабетици, лица с алергия към глутен и бременни жени.

Активни съставки: Люспи от семената на индийски бял живовляк Plantago Ovata forsk.

Начин на употреба: Възрастни и деца над 12 години: по 2-3 мерителни лъжички (3-4.5гр) сутрин и вечер преди хранене. Деца над 6 години: по 1 равна мерителна лъжичка (1.5гр) 1-2 пъти дневно преди хранене. Препоръчаната доза се постава  във водна чаша, добавят се 200ml вода, плодов сок, кисело мляко или друга течност, разбърква се и се изпива веднага. След това се изпива още една водна чаша течност. Препоръчва се приемът на Хуск да продължи поне 1 месец. Количеството необходимо за едномесечен прием е 200гр.

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

16,04 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.