Kат.номер: SFF14550 NW
В наличност
Срок на годност: 30.04.2020
Бърза връзка:

НЕЙЧЪРС УЕЙ КУДЗУ КОРЕН / NATURE’S WAY KUDZU ROOT естествен продукт подтискащ зависимостта към алкохол и тютюнопушене капсули 610мг x 50

Описание

НЕЙЧЪРС УЕЙ КУДЗУ КОРЕН / NATURE’S WAY KUDZU ROOT е естествен продукт подтискащ зависимостта към алкохол и тютюнопушене. Екстрактите от Кудзу нямат аналог сред фитотерапевтичните средства за лечение на алкохолен и тютюнев глад, и дори хранителни зависимости.

Приложение: Спомага за намаляване на необходимостта от алкохол по естествен начин, без да предизвиква нежеланите странични ефекти, характерни за лекарствата. Допринася за елиминирането на алкохола от тялото след прекомерна консумация и облекчава състоянието при махмурлук, световъртеж и слабост, стомашно-чревен дискомфорт. Насърчава бързото възстановяване на организма и повишава неговата устойчивост след алкохолна интоксикация. Кудзу увеличава концентрацията на алкохол в кръвта, така че нуждата от приема му максимално да бъде редуцирана. Така вие се чувствате удовлетворени от много по-малки количества, докато напълно не редуцирате приема.

 Продуктът Кудзу (корен) потиска нуждата на тялото от никотин. Ето как се случва това: никотинът развива ефект върху т. нар. N-рецептори. Когато се откажете от тютюнопушенето, тези рецептори остават свободни, което предизвиква така познатите симптоми на абстиненция. Изофлавоните, съдържащи се във висококачествените екстракти от кудзу започват да взаимодействат с N-рецепторите, действайки като естествени заместители на никотина, благодарение на което нуждата от никотин значително намалява.

Съставки:                              (в 2 капс.)                  дн.доза

Патентована смес                   1220мг                      3660мг

Кудзу (корен)

Екстракт от Кудзу (корен)

Въглехидрати                        <  1гр                         < 3гр

Растителна капсула, магнезиев стеарат.

Дозировка: По 2 капсули 3 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

32,36 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.