Kат.номер: ST52975
В наличност
Срок на годност: 01.03.2022
Бърза връзка:

ЕСПРИКО капс. Х 60   

Описание

Esprico е хранителна добавка на компанията Engelhard Arzneimittel, предлагаща се под формата на дъвчащи капсули с чудесен портокалов вкус, благоприятстваща балансираното и уравновесено поведение на деца с хиперактивност, както и поддържането на нормална концентрация. Формулата с Омега 3, Омега 6, магнезий и цинк е фактор за нормалната функция на мозъка. Предназначен за деца над 5-годишна възраст, Есприко е специално разработен да отговаря на хранителните потребности на деца, страдащи от AD(H)D. Комбинацията от витамини и минерали има положително действие за поддържането на еластичността и подвижността на ставите, състоянието на кожата и естествената функция на сърдечно-съдовата система. Без изкуствени овкусители. 

Употреба :

Деца от 5 години: препоръчителната доза е 4 капсули дневно, разделени в два приема - 2 сутрин и 2 вечер, по време на или след храна. Капсулите могат да се дъвчат или да се поглъщат цели с малко количество течност. Също така съдържанието на капсулата може да бъде прехвърлено в лъжица или да се разбърка с храната.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

38,79 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.