Kат.номер: ST53779
В наличност
Срок на годност: 01.04.2022
Бърза връзка:

ЕСПРИКО суспензия в сашети 4мл x 30   

Описание

Engelhard Arzneimittel Esprico е хранителна добавка с чудесен плодов вкус и внимателно подбрани съставки за деца със синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност (AD(H)D). Формулата с Омега 3, Омега 6, магнезий и цинк благоприятства балансираното и уравновесено поведение, както и поддържането на нормална концентрация. Подпомага нормалната функция на мозъка. Предназначен за деца над 5-годишна възраст, Есприко е специално разработен да отговаря на хранителните потребности на децата с този синдром. Комбинацията от витамини и минерали има положително действие още и за поддържането на еластичността и подвижността на ставите, състоянието на кожата и естествената функция на сърдечно-съдовата система. Без изкуствени овкусители. 

Начин на употреба :

Препоръчителна доза: Давайте по 1 саше на ден. Съдържанието на сашето може да бъде изстискано директно в устата или смесено в храната.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

67,70 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.