Kат.номер: ST54748
В наличност
Срок на годност: 31.05.2021
Бърза връзка:

ЛИБРЕТО капс. х 30

Описание

Либрето e специално създадена хранителна добавка, която да насърчава и подпомага правилната мозъчната функция.
Включва рибено масло и по-специално, докозахексаеновата киселина (DHA), витамин Е, магнезий и фолиева киселина - важни съставки, които подобряват познавателния процес и допринасят за нормална дейност на нервната система. Стимулират мозъчната дейност и подобряват паметта, концентрацията и способността за учене.

Активни съставки:
Рибено масло, витамин Е, магнезий и фолиева киселина

Дозировка:
По 1-2 капсули дневно

Предупреждения:
Либрето е хранителните добавка.
Не са заместител на разнообразното и балансирано хранене.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Съхранение:
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
Да се съхранява при стайна температура (под 25 °C), далеч от източници на топлина и пряка слънчева светлина.

Опаковка:
30 капсулиДействие на активните съставки:
Витамин Е играе физиологична роля като верижен антиоксидант, който допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес, като премахва свободните радикали. Във времена на увеличен стрес нашето тяло има склонност да изчерпва резервите си от магнезий, така че е от съществено значение осигуряването на адекватен прием на магнезий, който допринася за нормално електролитно равновесие и нормалната функция на нервната система.

Фолиевата киселина не е биологично активна и е необходимо да се превърне в метаболитно активен метилфолат чрез многоетапен процес. Тя допринася за нормалния синтез на аминокиселиниинормалния метаболизъм на хомоцистеина - съединение, участващо в синтеза на невротрансмитери. В допълнение, магнезият и фолиевата киселина допринасят за поддържането на нормалната психична функция, като концентрация, учене, памет и разсъждение. Те дори участват в процеса на делене на клетките.

Магнезият също допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

21,74 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.