Kат.номер: ST43437
В наличност
Срок на годност: 30.11.2022
Бърза връзка:

МЕМОСТОР капс. х 30

Описание

МЕМОСТОР / MEMOSTORЕ на Екофарм е хранителна добавка, която се препоръчва за подобряване на паметта, при системно забравяне и при нарушения на паметта. Основните благоприятни ефекти от приема на Мемостор са подпомагане пъргавината на ума, познавателната функция и умствената дейност, включително повишаване на концентрацията, подобряване на готовността за учене и възстановяване на паметта. Също така Мемостор се приема за подобряване на вниманието, улесняване на обучението и премахване последиците от прекомерно умствено натоварване и стрес.

Мемостор съдържа ефективен комплекс от ключови съставки – уридин, цитидин, глутамин, желязо и пантотенова киселина. За тях има клинични доказателства, че ефективно подпомагат функционирането на мозъка и забавят процесите на стареене на мозъка. Съдържащите се в продукта съставки играят съществена роля в метаболизма на нервната клетка, като допринасят за съхраняване на физиологичните процеси и структури в мозъка.
Активни съставки: Цитидин, уридин, глутамин, пантотенова киселина и желязо.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

18,57 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.