Kат.номер: W46500
В наличност
Срок на годност: 31.07.2021
Бърза връзка:

ЦИКАТРИ / CICATRI при хемороиди капсули х 36

Описание

ЦИКАТРИ / CICATRI помага за подобряване на кръвообращението и венозния тонус. При хемороиди, вит.С помага за образуването на колаген за нормалното функциониране на кръвоносните съдове. Хемороидите представляват разширени кръвоносни съдове в крайната част на дебелото черво и ануса. Активната съставка диосмин помага за добра циркулация на кръвта във вените на долните крайници. Витамин С намалява умората и изтощението. Цикатри е подходящ за употреба при хемороиди. За добра циркулация на кръвта във вените на долните крайници. За добра функция на съдовата система на долните крайници. За добра еластичност на венозните стени. За бърз и траен ефект, комбинирайте локално и системно действие. Цикатри допринася за добрия венозен тонус и циркулацията на кръвта. Използва се при хемороиди, за добра циркулация на кръвта във вените на долните крайници. Подходящ за възрастни и деца над 6г.

Активни съставки: 1 капс. съдържа: диосмин 300мг, сух екстракт от Бозвелия 25мг, сух екстракт от невен 20мг, хесперидин 20мг, витамин С 12мг. Помощни вещества: антислепващ агент - силициев диоксид, емулгатори - магнезиев стеарат и микрокристална целулоза.

Дозировка: Препоръчителният дневен прием е от 1 до 3 капсули дневно, приети с достатъчно количество течност. За оптимален ефект се препоръчва прием 3-6 месеца.
При хемороиди, за постигане на бърз и траен резултат се препоръчва комбинираното приложение на Цикатри капс. и Цикатридина супозитории.

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

17,72 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.