-30%Отстъпка -30%Отстъпка
Kат.номер: 54233
В наличност
Срок на годност: 31.01.2022
Бърза връзка:

ЛИБИФЕМ МЕНО 50+ / LIBIFEME MENO 50+ за жени в пре и менопауза с намалено или липса на сексуално удоволствие табл. х 30

Описание

В живота си всички жени изпитват редица промени в тялото си, които често засягат интимното им равновесие и комфорт. Това понякога ограничава удоволствието, което получават при сексуалния контакт. Въпреки, че емоционалният фон играе ключова роля в генерирането на сексуално желание и удовлетворение, поддържането на здрава генитална (вулво-вагинална) област е от съществено значение и е свързано със сексуалното благололучие и удовоствие.

ЛИБИФЕМ МЕНО 50+ е продукт специално разработен за жени с постоянно нарастващ интимен дискомфорт, поради намалена или отсъстваща вагинална влажност вследствие на менопаузата.  Таблетките ЛИБИФЕМ МЕНО 50+ съдържат естествени растителни екстракти, които подобряват кръвообращението и чувствителността в областта на гениталната област и са богати на фитоестрогени. Те подобряват тонуса и хидратацията на лигавиците и кожата и подпомагат преодоляването на симптомите на менопаузата.  

Приемът на ЛИБИФЕМ МЕНО 50+ спомага за:

 • Подобряване на физиологичната вагинална влажност,
 • Повишаване на чувствителността в гениталната област и чувството на удоволствие,
 • Поддържане тонуса на вълво-вагиналната тъкан,
 • Поддобряване на общатат влажност на лигавиците и кожата (намалява сухотата на влагалището, кожата, очите и устата),
 • Осигуряване на естествено и свежо усещане.

Състав в 1 (една) таблетка:

 • Сух екстракт от ленено семе (SDG>20%): 100мг
 • Сух екстракт от корен на асафетида: 92 мг
 • Витамин С (L-аскорбинова киселина): 80 mg
 • Сух екстракт от плод на каперсово дръвче: 44,5 мг
 • Витамин Е (DL-алфа токоферол ацетат): 12 мг
 • Други (помощни) вещества: микрокристална целулоза, калциев фосфат, поливинилпиролидон, омрежена натриев карбоксил целулова (антислепващ агент), магнезиеви соли от мастни киселини, силиконов диоксид.

Начин на употреба: Препоръчителна дневна доза: 1 таблетка сутрин, по едно и също време на деня. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Може да започнете да приемате ЛИБИФЕМ МЕНО 50+ преди, по време на или след менопаузата, тъй като допринася за намаляване на симптомите, предизивикани от намаленото производство на естроген. Не превишавайте препоръчната дневна доза. Всяка опаковка съдържа 30 таблетки, достатъчни за 1-месечен прием. 

Не приемайте продукта, ако имате алергия към някоя от съставките. Посъветвайте се с вашия лекар или фармацевт за допълнителна информация, ако приемате други лекарства, страдате от някакво медицинско състояние, ако сте бременна или кърмите или имате алергия към храни.

Продуктът не трябва да се изполва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, далеч от деца. 

Ние от онлайн аптека mypharmacy.bg се стараем да предоставим високо качество на предлаганите услуги, затова всички наши продукти, налични при нас, са с посочен актуален срок на годност. Всички продукти, които предлагаме са с проверен и офицален начин на дистрибутиране в страната. 

 

33,25 лв.
Стара цена: 47,50 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.