Kат.номер: PH32298
В наличност
Срок на годност: 30.09.2023
Бърза връзка:

ФЛЕКСОФИТОЛ за здрави стави капс.х 60

Описание

Flexofytol е хранителна добавка, основава на био-оптимизиран екстракт от куркума, която допринася за поддържане гъвкавостта на ставите и помага да се ограничи застаряването на хрущяла. Куркумата съдържа набор от вещества, наречени куркуминоиди, от които най-важен е куркуминът. Той е мощен антиоксидант, който допринася за гъвкавостта на ставите, мускулите и сухожилията. За да има оптимална активност, е необходимо дневно да се приемат много големи количества куркума, защото куркуминът се абсорбира много слабо от организма и не прониква добре в кръвта. Био-оптимизираният екстракт от куркума във Flexofytol, се получава чрез процес, който прави куркумина по-лесен за абсорбиране, от този при куркума на прах.

Препоръчителен прием:

За стави и мускули:

  • За деца от 6 до 12 години: 2 капсули сутрин в продължение на 1 месец.
  • За възрастни и деца над 12 години: 2 капсули сутрин и 2 капсули вечер в продължение на 1 месец.
  • Поддържаща доза: За деца 6 до 12 години: 1 капсула сутрин. За възрастни и деца над 12 години: 2 капсули сутрин.
  • За сухожилия: За деца от 6 до 12 години: 1 капсула сутрин и 1 капсула вечер в продължение на 1 седмица. За възрастни и деца над 12 години: 2 капсули сутрин и 2 капсули вечер в продължение на 1 седмица.

Опаковка: 60 капсули.

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

36,33 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.