Kат.номер: SFF48874
В наличност
Срок на годност: 30.09.2020
Бърза връзка:

СОЛГАР ВИТАМИН D3 / SOLGAR VITAMIN D3 за укрепване на имунната система, костите и сърцето дъвчащи таблетки 1000IU х 100 с плодов вкус

Описание

СОЛГАР ВИТАМИН D3 / SOLGAR VITAMIN D3  е мастноразтворим витамин и в природата се среща изключително рядко, поради тази причина човешкото тяло може да го синтезира само, с помощта на слънцето. Той помага за поддържане здравината на костите, гарантира по-силна имунна система,  предпазва от инсулт, инфаркт и други сърдечно-съдови проблеми. Пpиeмaнeтo нa Bитaмин Д eжeднeвнo въздeйcтвa пoлoжитeлнo и въpxy нacтpoeниeтo, като ce бopи c дeпpecиитe и e дoбpo cpeдcтвo зa пo-лecнa aдaптaция нa opгaнизмa пpи cмянa нa ceзoнитe. Той може да повлияе положително при диабет, тъй като нормализира нивата на захар в кръвта, засилва клетъчното деление, както и подобрява работата на щитовидната и паращитовидната жлеза. С приятен плодов вкус.

Дозировка: Приема се по 1 дъвчаща таблетка дневно, за предпочитане с храната.

Уважаеми клиенти,
С цел гарантиране на качествено обслужване, Ви уведомяваме, че заявките за продуктите на Солгар ще бъдат доставени до 3 работни дни*
*За пратки до някой определени населени места в страната, където куриерска фирма SPEEDY има конкретен седмичен график за разнос, се спазва съответния график.

1 дъвчаща таблетка съдържа:

Витамин D3 (1000 IU): 25мкг

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

28,95 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.