Kат.номер: W46469
В наличност
Срок на годност: 31.03.2022
Бърза връзка:

ХОЛЕСТЕМИН / CHOLESTEMIN при висок холестерол капсули x 30

Описание

ХОЛЕСТЕМИН / CHOLESTEMIN е специална хранителна добавка на Doleran Pharma, съдържаща екстракт от билката Тученица, която поддържа баланса на холестерола и триглицеридите, благоприятства за нормалните нива на кръвна захар и ефективното преработване на въглехидрати и мазнини. Хранителната добавка съдейства за нормалните функции на сърцето и сърдечно-съдоваситема система, на мозъка, нервната и храносмилателните системи, както и на зрението. Тученицата (Portulaca oleraceae) е богат източник на омега – 3 мастни киселини и е с високо съдържание на витамини и минерали. ОМЕГА – 3 мастните киселини, поддържат баланса на холестерола и триглицеридите. Те не могат да бъдат синтезирани в организма и често приемането им в препоръчителните количества е трудно. Хромът е микроелемент, необходим за нормалната концентрация на глюкоза в кръвта.

Състав: Активни съставки: екстракт от Тученицата (Portulaca oleraceae); Канела; Хром. Продуктът не съдържа ГМО, алергени и консерванти.

Начин на употреба: 2 капсули дневно – сутрин и вечер, след хранене.

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

17,40 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.