-15%Отстъпка -15%Отстъпка
Kат.номер: 33421
В наличност
Срок на годност: 30.09.2022
Бърза връзка:

ДОКТОРС БЕСТ СЕРАПЕПТАЗА 120 000 SPU в подкрепа на дихателната и имунна система капс. х 90

Описание

Serrapeptase е протеолитичен ензим, който се произвежда от бактерията Serratia и живее в червата на копринената буба. След като излезе от пашкула си се получава ензим, който разлага обвивката, която е доста твърда. Активния имунологично ензим е свързан с алфа 2 макроглобулин в биологични течности. От направените изследвания се вижда, че този ензим има мощни антивъзпалителни ефекти.

Благодарение на етеричното покритие, което е и патентовано Serrateric TM, допринася за по-доброто усвояване на вегетарианските капсули. 
Serrapeptase 120000 SPU е хранителна добавка, от която можем само с една капсула на ден да си набавим нужния дневен прием от този ензим. Какви са предимствата на Serrapeptase от Doctor's Best пред другите продукти на пазара:

  • Достатъчен е прием само един път дневно
  • Подходящ за вегетарианци
  • Удължено освобождаване, благодарение на подобрената таблетка (enteric coated), която не пречи на вегетарианската капсула
  • 120 000 единици най-високо ниво на ензима  серапептаза само в 1 капсула

Прием: За възрастни, взимайте по 1 капсула дневно (не с храна) или както е препоръчано от лекар.
Състав:  Калций (от Serrateric) 36мг

Разгледайте и останалите продукти на ДОКТОРС БЕСТ в онлайн аптека mypharmacy.bg!
Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

76,31 лв.
Стара цена: 89,78 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.