Kат.номер: ST50831
В наличност
Срок на годност: 31.01.2022
Бърза връзка:

ДОПЕЛХЕРЦ СИСТЕМ АНТАРКТИЧЕСКИ КРИЛ капс. х 60

Описание

ДОПЕЛХЕРЦ СИСТЕМ АНТАРКТИЧЕСКИ КРИЛ капсули осигурява високо съдържание на омега-3 мастни киселини от масло от 100% екологично чист антарктически крил. Спомагат за нормалната функция на сърце, мозък и зрение, добавени са микроелементи и витамини  Калций, Витамини D3 и B1. Омега-3 мастните киселини, незаменими за здравето на мозъка, очите и сърцето. Омега-3 мастните киселини са есенциални, защото човешкото тяло се нуждае от тях и не може да ги произвежда. С най-голямо значение са докозахексаеновата киселина (DHA) и ейкозапентаеновата киселина (EPA). Омега-3 мастните киселини в маслото от крил са свързани с фосфолипиди, което спомага за по-доброто усвояване оторганизма. Омега-3 мастните киселини имат важно значение за защита и профилактика на сърдечно-съдовата система, важни са за нормалната функция на мозъка, допринасят за поддържането на нормалното зрение. В комбинация с Витамин В1 подпомагат производството на енергия в клетките и нормалната функция на нервната система. Ролята на астаксантина в маслото от крил  е изключително важна поради факта, че астаксантина е антиоксидант, който се съдържа в много голямо количество в маслото от крил и придава неговия червено-оранжев цвят. Проучвания доказаха, че той има отношение и към предпазването на Омега-3 мастните киселини от окисление. Сърдечно-съдовата и нервната системи се нуждаят както от Омега-3 мастни киселини така и от витамини и минерали, които невинаги приемаме в достатъчни количества с храната. Един от важните минерали е Калцият. Той участва в кръвосъсирването, нормалната функция на мускулите, пренасянето на нервни импулси. Важен за усвояването на калция е Витамин D, който от своя страна допринася за здравето на мускулите и костите, процеса на делене на клетките, нормалната дейност на имунната система. Витамин В1 подпомага нормалната функция на сърдечно-съдовата и нервната система.

Продуктите ДОПЕЛХЕРЦ СИСТЕМ използват екологичен арктически крил, уловен по специална патентована технология, която осигурява максимална чистота  на извлеченото масло. Уловът се обработва незабавно, директно на кораба, като се олучава продукт с най-високо качество и максимално запазени биологични свойства. Количествата крил се контролират строго, спрямо естествения процес на размножаване, което гарантира екологичната отговорност на фирмата и запазването на равновесието в природата.

СЪСТАВ: Екстракт от ракообразен антарктически крил (Euphausia superba); калциев карбонат; желиращ агент: желатин; емулгатор: соево масло (частично хидрогенирано); влагозадържащи агенти: глицерол и сорбитол; глазиращ агент: пчелен восък; емулгатор: соев лецитин; тиамин мононитрат; оцветители: рибофлавин и титаниев диоксид; ароматизант; холекалциферол

Активни вещества Дневна дозировка
(=2 капсули)
% от препоръч. дневна доза *
Масло от крил 1000 mg **
от което:    
- EPA 120 mg  
- DHA 55 mg  
Калций 240 mg 200
Витамин D 10 µg 200
Витамин B1 2,2 mg 30

* В съответствие с Европейската Директива за етикетиране на хранителните добавки
** Няма определена дневна доза

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРИЕМ: Приемайте 2 капсули дневно по време на хранене с достатъчно течност. Да не се сдъвква.

Пълното портофило на продуктите на ДОПЕЛХЕРЦ може да откриете ТУК

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

37,89 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.