Kат.номер: ST42457
В наличност
Срок на годност: 30.09.2022
Бърза връзка:

ОМЕГАПРИМ за сърцето капс. 60+20

Описание

ОМЕГАПРИМ е невероятна хранителна добавка в грижата за сърцето, съдържаща мощен комплекс от незаменими Омега 3 мастни киселини, Коензим Q10 и Селен, които подкрепят дейността на сърцето и сърдечно-съдовата система, поддържат здравето на кръвоносните съдове, нормализирт нивата на холестерол и триглицериди в кръвта, регулират кръвното налягане и доставят антиоксидантна защита. ОмегаПрим съдържа рибено масло, богато на Omega-3 ненаситени мастни киселини – ейкозапентаенова киселина (EPA) и докозахексаенова киселина (DHA), които подкрепят сърцето и спомагат за поддържането на нормални нива на холестерол в кръвта. Коензим Q 10 e основен елемент на всяка клетка, който укрепва сърцето и сърдечно-съдовата система, стимулира производството на енергия и клетъчната регенерация и предпазва клетките от преждевременно стареене. Селенът съдейства функциите на сърдечно-съдовата система, повишава имунитета и доставя силна антиоксидантна защита. Благодарение на мощното си антиоксидантно действие, Коензим Q10 и Селен предпазват клетките от вредното влияние на свободните радикали и оксидативен стрес.

Начин на употреба: приемайте по 2 капсули ОмегаПрим дневно.
Препоръчва се продължителен прием на продукта – поне 6 месеца, за оптимален ефект от неговата употреба.

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

31,25 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.