Kат.номер: SFF99991
В наличност
Срок на годност: 31.12.2021
Бърза връзка:

АЛОЕ ВЕРА БИО СОК БИОТОНА 99,7% при проблеми с имунната система 1л

Описание

Алое Вера Биотона Био действа като имуномодулатор, способствайки за общото оздравяване на организма. Като хранителна добавка Алое Вера усилва съпротивата на организма към сезонните вируси и различните инфекции. Освен това подобрява и усвояването на витамините Б, А и Ц, повишавайки по този начин устойчивостта на човека към грип и други заболявания, свързани с лошото състояния на имунните функции на кръвта. Активните му вещества усилват перисталтиката на червата, помагайки при атоничен и хроничен запек. В неголеми дози продуктът подобрява храносмилането и усилва отделянето на жлъчка. Той е ефективен при кожни заболявания.

Начин на приложение: 

Възрастни: 30-90мл дневно на гладно.

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи

 

31,99 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.