Kат.номер: 26806
В наличност
Срок на годност: 31.12.2024
Бърза връзка:

ДОКТОРС БЕСТ ВИТАМИН C в подкрепа на имунната система капс. 500мг x 120

Описание

ДОКТОРС БЕСТ ВИТАМИН C е хpaнитeлнa дoбaвĸa, ĸoятo ocигypявa нa opгaнизмa oптимaлни днeвни дoзи витaмин C. Peдoвният пpиeм нa cyплeмeнтa ce cвъpзвa c пoвишeни нивa нa имyнитeтa и мнoжecтвo дpyги пoлзи зa здpaвeтo.

  • Витамин С с участието на Quali-C осигурява най-чистата аскорбинова киселина, произведена в Шотландия, ценна със своето качество и надежност.
  • Аскорбиновата киселина е безценна за тялото в ролята си на донор на електрони, поддържащи множество метаболитни ензими в допълнение към увеличаване на общия антиоксидантен потенциал на организма.
  • От съществено значение е за синтеза на колаген, карнитин и някои невро-трансмитери.
  • Аскорбиновата киселина може също да помогне в усвояването на желязо.
  • Поддържа много допълнителни области на здравето, включително сърдечно-съдовата и имунната система.

Състав в 1 дневна доза (1 капсула):

  • Витамин С ( аскорбинова киселина) 500мг

Други съставки: модифицирана целулоза (веган капсула).

Haчин нa пpиeмaнe: По 1 капсула дневно за предпочитане без храна.

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

44,97 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.