-15%Отстъпка -15%Отстъпка
Kат.номер: 50432
В наличност
Срок на годност: 30.06.2023
Бърза връзка:

ДОКТОРС БЕСТ ВИТАМИН D3 за нормалното състояние на костите и зъбите капс. 2000 IU x 180

Описание

ДОКТОРС БЕСТ ВИТАМИН D3 e пpoдyĸт, ĸoйтo пoддъpжa здpaвeтo нa ĸocтнaтa cиcтeмa и cпoмaгa зa ycвoявaнeтo нa ĸaлций. Cyплeмeнтът cнaбдявa opгaнизмa c oптимaлнo ĸoличecтвo aĸтивнa фopмa нa витaмин D.

  • „Слънчевият витамин” стимулира отлагането на калций в костите, поддържайки ги плътни и здрави. При недостига му, тялото започва да забавя този процес, изземайки калция от костите и връщайки го обратно в кръвния поток. С времето този постоянен цикъл неминуемо ще отслаби костите и ще ги направи податливи на фрактури. Намалява риска от износване на мускулната тъкан и отслабване на мускулатурата.
  • Витамин  D е от важно значение за спортистите и хората, които се занимават с тежък физически труд, тъй като предпазва от мускулна слабост и атрофия. 
  • Има защитен ефект върху сърцето и допринася за понижаване на кръвното налягане, увеличаване еластичността на артериите и намаляване на риска от сърдечно-съдови заболявания.
  • Може да подобри инсулиновата чувствителност и функциите на произвеждащите инсулин бета клетки.
  • Според проучвания наличието на достатъчно количество витамин D в тялото намалява риска от развитие на диабет тип 2 с 38%.

Haчин нa пpиeмaнe: По 1 капсула дневно с храна.

Състав в 1 дневна доза (от 1 капсула)

  • Витамин D3 - 2000 IU

Други съставки: Екстра върджин зехтин, мека капсула (желатин, глицерин, пречистена вода).

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Разгледайте и останалите продукти на ДОКТОРС БЕСТ, които предлагаме в онлайн аптека mypharmacy.bg!

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

23,71 лв.
Стара цена: 27,90 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.