-10%Отстъпка -10%Отстъпка
Kат.номер: 91141
Срок на годност: 28.01.2024
Бърза връзка:

РЕГУЛАТПРО МЕТАБОЛИК Стимулант за метаболизъм 350мл

Описание

РегулатПро Метаболик от 350 мл. представлява мощен стимулант за метаболизма, който балансира клетъчния метаболизъм и собствената ензимна система на тялото, в резултат на това, усвояването и използването на приеманите хранителни вещества, витамини и минерали са на оптимално ниво. Безспорен факт е, че витамините и минералите са от съществено значение за нормалното протичане на жизнените процеси .

Много хора не приемат достатъчно витамини и минерали с храната си, като вярват, че компенсират дефицита им с допълнителен прием на хранителни добавки и витаминни препарати. За съжаление, това най-често не е решение, тъй като има множество фактори - храносмилателни проблеми, ензимна недостатъчност и нарушен клетъчен метаболизъм, които повлияват негативно или директно блокират оптималното усвояване на тези вещества и организма ни ги изхвърля без да бъдат използвани. Същевременно черният дроб и бъбреците са с пренатоварени функции от повишените количества от тези допълнителни неизползвани хранителни елементи. Регулатпро Метаболик подпомага по естествен път всички процеси в тялото. Той съдържа концентрираната мощ на Регулатпро Био, допълнена с витамини от група B (B1, B2, B3, B5, B6, B12), фолиева киселина, микроелементи и минерали (цинк, магнезий, хром, манган), витамин C (сок от портокал) и витамин D. Засилената формула на Регулатпро Метаболик е мощна подкрепа за дейността на сърдечната и ендокринната система, нормализира функциите на черния дроб и балансира метаболизма при наднормено тегло, високо кръвно налягане, повишен холестерол, високи нива на кръвната захар. Продукта подпомага силно ензимния баланс, регулира ендокринната система, ускорява метаболизма, компенсира загубата на течности след усилена физическа дейност и спорт, поддържа ефективното функциониране на черния дроб и подпомага редуциране на теглото.

Регулатпро Метаболик може да се използва и при симптомите или заболяванията, показани за Регулатпро Био, но е силно препоръчителен при установени състояния като например:

> Повишени нива на кръвната захар
> Високо кръвно налягане
> Наднормено тегло (особено натрупване на мазнини в областта на корема)
> Липсата на минерали и витамини по време на диети и детоксикиращи режими
> Небалансирано хранене и нездравословен начин на живот
> Силно умствено и физическо натоварване, високи нива на стрес
> Предотвратява появата на т.нар. "глад за сладко"
> Възстановява качеството на съня
> Мощно засилва отслабената имунна система
> Профилактика срещу вирусни заболявания


Внимание:


Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от деца.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Продуктът може да бъде приеман както при остри, възпалителни и хронични заболявания, така и превантивно.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

85,00 лв.
Стара цена: 94,44 лв.
Безплатна доставка над 50.00 лв.