Kат.номер: W42533
Срок на годност: 31.08.2020
Бърза връзка:

ХИДРОЛЕСС при задържане на вода капс. 500мг x 30

Описание

ХИДРОЛЕСС подпомага по естествен път изхвърлянето на излишните течности от тялото и запазването на нормално телесно тегло посредством елиминиране на токсичните метаболитни продукти.Хидролесс не засяга правилното функциониране на организма и не взаимодейства с други медикаменти.

Активни съставки: 1 капсула съдържа: прах от изсушена американска боровинка 80мг, сух екстракт от стръкове на коприва 50мг, прах от изсушен ябълков оцет 50мг, цинк 12мг. Помощни вещества: микрокристална целулоза, силикон диоксид, магнезиев стеарат. За капсулата: желатин, Е171

Дозировка: Приемайте 1 капсула дневно с достатъчно количество течност. За да постигнете оптимални резултати комбинирайте приема на Хидролесс с подходящ хранителен режим и физически упражнения. Препоръчителен прием: 3 последователни месеца.

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

15,76 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.