Kат.номер: W48618
Бърза връзка:

РИВАНА ЕТЕРИЧНО МАСЛО БОР 10мл

Описание

РИВАНА ЕТЕРИЧНО МАСЛО БОР възстановява застаряваща кожа. Стимулира растежа на косата, при косопад и пърхот, действа тонизиращо върху кожата на главата. Действа благоприятно за профилактика на  устната кухина. Освежава и пречиства въздуха. Подходящо масло за сауна.

Съставки ( INCI ): Pinus Siylvestris Oil, limonene, linalool. Аромат: свеж,приятен, смолист, мек с оттенък на мускус. Летливост: средна

Основно действие: тонизиращо, освежаващо, дезодориращо.

Начин на употреба: Масаж: към 100 мл. базово масло / бадем, кайсиеви ядки, гроздови семки, авокадо/ се прибавят 20 капки борово масло.

Жабурене: 2 к. борово масло на 1 ч. вода- за профилактика на устната кухина.

Вана: освежаваща -  6-8 капки борово масло се поставят във ваната при 28˚-35˚ С в продължение на 10 мин.

Сауна: 10 капки борово масло на 500 мл. вода.

Обогатяване на шампоан и маска за коса: против косопад и пърхот: да се добавят към 100 ml. шампоан или маска 10,15 капки  борово масло.

Аромалампа: освежава въздух - поставете 5,6 капки борово масло.

Аромамедальон: дезодориращо – 1,2 капки борово масло .

Арома спрей: за дезодориране и пречистване на въздуха - 15-20 капки борово масло в 250 мл. вода, разклатете флакона и напръскайте помещението.

Противопоказно за  бременни, кърмачки,  деца, за хора с индивидуална непоносимост към масло от бор.

Внимание! Високо концентрирано! Съхранява се добре затворено на място без пряка слънчева светлина! Пазете от деца!  Преди употреба направете тест за чувствителност! При попадане в очите измийте обилно с вода! Не се приема вътрешно! Противопоказно за  бременни, кърмачки,  деца, за хора с индивидуална непоносимост към масло от бор.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.