Kат.номер: W43371
В наличност
Срок на годност: 30.06.2021
Бърза връзка:

РИВАНА ЕТЕРИЧНО МАСЛО ЕВКАЛИПТ 10мл

Описание

РИВАНА ЕТЕРИЧНО МАСЛО ЕВКАЛИПТ съдейства за премахване на пърхота и възпрепятства косопада. За почистване и профилактика на устната кухина, за приятен дъх в устата. Дезодорира въздуха, отстранява неприятните миризми в помещенията.

Съставки ( INCI ): Eucalyptus Globulus Leaf Oil, limonene, linalool. Аромат: свеж, прохладен, силен, смолист. Летливост: висока

Основни свойства: Ободряващо, тонизиращо, дезодориращо.

Начин на употреба:

Масаж: на 100мл базисно масло по 20 капки масло евкалипт.

Вана: 6,8 капки масло евкалипт се поставят във ваната.

Сауна: 10капки масло евкалипт на 500мл вода.

Обогатяване на шампоан и маска за коса:  укрепва косата, против косопад и пърхот: да се добавят към 100 ml. шампоан или маска 10,15 капки масло евкалипт.

Аромалампа: дезодориращо - 5,6 капки масло евкалипт

Аромамедальон: дезодориращо  - 1, 2 капки масло евкалипт

Арома спрей: за дезодориране  - 15-20 капки масло евкалипт  в 250мл вода, разклатете флакона и напръскайте помещението.

Противопоказно забременни, кърмачки,  деца, лица с индивидуална непоносимост към масло евкалипт. Внимание! Високо концентрирано! Съхранява се добре затворено на място без пряка слънчева светлина! Пазете от деца!  Преди употреба направете тест за чувствителност! При попадане в очите измийте обилно с вода! Не се приема вътрешно!

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

4,00 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.