Kат.номер: W48620
Бърза връзка:

РИВАНА ЕТЕРИЧНО МАСЛО ГЕРАНИУМ 10мл

Описание

РИВАНА ЕТЕРИЧНО МАСЛО ГЕРАНИУМ е „Индришето-извор на бодрост“. Вдишването му носи бодрост, за това се отглежда като стайно растение. Маслото от индрише балансира, почиства и освежава  всякакъв тип кожа - мазна, суха, смесена, отпусната и застаряваща, стяга порите и повдига бюста , лек тоник. Подобрява еластичността на кожата и спомага за по-бързото и възстановяване. Предпазва от образуване на бръчки. Съдейства за премахване на целулита. Спомага за премахване на пърхота.

Съставки ( INCI ): Pelargonium graveolens flower oil, citronellol, geraniol, linalool, citral, limonene. Аромат: прекрасен аромат напомнящ на розовото масло, мек, свеж. Летливост: средна

Основни свойства: ободряващо, тонизиращо, дезодориращо.

Начин на употреба: Масаж: за освежаване на кожата  - 20к. масло гераниум  на 100 ml. базово масло /бадем, гроздови семена/

Вана:  за тонизиране - 6,8 капки масло гераниум се поставят във ваната. 

Обогатяване на шампоан против пърхот: да се добавят към 100ml. шампоан 10,15 к. гераниум

Обогатяване на кремове за лице: 10 капки масло гераниум на 25мл. крем.

Аромалампа: дезодориращо -5,6 к. масло от гераниум

Аромамедальон: 1,2 капки масло гераниум

Арама спрей: 15-20 капки масло гераниум в 250 ml вода- дезодорира въздуха в помещението.

Противопоказно за лица с индивидуална непоносимост към  масло от гераниум. Внимание! Високо концентрирано! Съхранява се добре затворено на място без пряка слънчева светлина! Пазете от деца!  Преди употреба направете тест за чувствителност! При попадане в очите измийте обилно с вода! Не се приема вътрешно!

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.