Kат.номер: W45377
Срок на годност: 31.01.2020
Бърза връзка:

РИВАНА ЕТЕРИЧНО МАСЛО ХВОЙНА 10мл

Описание

РИВАНА ЕТЕРИЧНО МАСЛО ХВОЙНА балансира мазната кожа, възпрепятства образуването на  акне, допринася  за свиването на разширените пори. Видимо помага за заглаждане на кожа склона да образува целулит, предотвратява образуването на стрии, тонизира и повишава еластичността на кожата. Действа благоприятно за профилактика на  устната кухина. Стимулира растежа на косата, премахва пърхота. Ароматизира въздуха в помещенията.

Съставки ( INCI ): Juniperus communis oil, limonene, linalool. Аромат: свеж, дървесин, балсамичен, димен. Летливост: средна.

Основни свойства: дезодориращо.

Начин на употреба:

Масаж: на 100мл базово масло / бадем, авокадо, кайсия, гроздови семена/ по 20 капки масло хвойна.

Обогатяване на шампоан и маска за коса: стимулира растежа на касата, премахва пърхота-  към 100мл шампоан или маска се добавят 10,15 капки масло хвойна

Обогатяване на кремове за лице: -  10 капки масло хвойна на 50мл крем.

Вана: тонизираща  - 6,8 капки масло хвойна се поставят във ваната.

Сауна: 10 капки масло хвойна на 500мл вода.

Аромалампа: дезодориращо -5,6 капки масло хвойна.

Аромамедальон: дезодориращо - 1,2 капки масло  хвойна.

Арома спрей: дезодориращ- 15-20 капки масло  хвойна  в 250мл вода, разклатете флакона и напръскайте помещението.

Противопоказно за бременни, кърмачки,  деца,   хора с индивидуална непоносимост към хвойна. Внимание! Високо концентрирано! Съхранява се добре затворено на място без пряка слънчева светлина! Пазете от деца!  Преди употреба направете тест за чувствителност! При попадане в очите измийте обилно с вода! Не се приема вътрешно!

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

4,30 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.