Kат.номер: W48623
В наличност
Срок на годност: 31.10.2020
Бърза връзка:

РИВАНА ЕТЕРИЧНО МАСЛО КЕДЪР 10мл

Описание

РИВАНА ЕТЕРИЧНО МАСЛО КЕДЪР балансира мазна кожа и възпрепятства образуването на акне. Видимо  помага за заглаждане на кожа склона да образува целулит. Съдейства за премахване окъсняването на косъма, стимулира растежа на косата,  предотвратява образуването на  пърхота. Премахва неприятната миризма при силно потящи се крака.

Съставки ( INCI ): Juniperus virginiana oil. Аромат: топъл, мек, дървесен, балсамов с оттенък на смола. Летливост: ниска

Основни свойства:  дезодориращо.

Начин на употреба: Масаж:  20 капки масло кедър в 100мл. базово масло/бадемово масло, гроздови семена, авокадо, кайсиеви ядки/

Вана: 6,8 капки масло кедър.

Сауна: 10 капки  масло кедър на 500мл вода.

Обогатяване на шампоан: против пърхот и  за стимулиране растежа на косата: да се добавят към 100мл шампоан 10,15 капки кедър.

Вана за крака: при силно потящи се крака -  5,6 капки кедър към водата във ваната за крака или леген.

Аромалампа: за дезодориране на въздуха- 5,6 капки масло кедър.

Аромамедольон:  1,2 капки масло кедър.

Арома спрей: за дезодориране - 15-20 капки масло кедър в 250мл вода, разклатете флакона и напръскайте помещението.

Противопоказно за бременни, кърмачки,  деца,  хора с индивидуална непоносимост към масло кедър. Внимание! Високо концентрирано! Съхранява се добре затворено на място без пряка слънчева светлина! Пазете от деца!  Преди употреба направете тест за чувствителност! При попадане в очите измийте обилно с вода! Не се приема вътрешно!

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

4,10 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.