Kат.номер: W48625
Срок на годност: 30.11.2020
Бърза връзка:

РИВАНА ЕТЕРИЧНО МАСЛО МАНДАРИНА 10мл

Описание

РИВАНА ЕТЕРИЧНО МАСЛО МАНДАРИНА видимо помага за заглаждане на кожа склона да образува целулит, предотвратява образуването на стрии, тонизира и повишава еластичността на кожата, допринася за намаляване на акне и балансиране на мазна кожа. Допринася за намаляване на прекомерното изпотяване.  Действа благоприятно за профилактика на устната кухина. Помага за премахване лошия дъх в устата. Укрепва косъма на косата, премахва пърхота. Освежава и дезодорира  въздуха в помещенията. Идеалния аромат за детска стая.

Съставки ( INCI ): Citrus reticulatа oil, limonene, linalool . Аромат: сладък, свеж, плодово-цветен, топъл, силен. Летливост: висока.

Основни свойства: тонизиращо, ободряващо,  дезодориращо.

Начин на употреба:

Масаж: на 100мл базово масло / бадем, авокадо, кайсия, гроздови семена/ по 20 капки масло мандарина.

Жабурене: при  лош дъх -на 100мл вода 3 капки масло мандарина.

Обогатяване на шампоан и маска за коса: за укрепване на косата, против пърхот -  да се добавят към 100мл шампоан или маска 10,15 капки масло мандарина.

Обогатяване на кремове за лице: 10 капки масло мандарина на 50мл крем.

Вана:  за тонизиране: 6,8 капки масло мандарина.

Вана за крака: при силно потящи се крака -  5,6 капки масло мандарина към водата във ваната за крака или леген.

Аромалампа: дезодориращо  -5,6 капки масло мандарина. Идеалния аромат за детска стая.

Аромамедальон: дезодориращо - 1,2 капки масло мандарина.

Арома спрей: за дезодориране, освежаване на въздуха в помещението - 15-20 капки масло мандарина в 250мл вода, разклатете флакона и напръскайте помещението.

Противопоказно за бременни, кърмачки,  деца,  хора с индивидуална непоносимост към мандарина. Внимание! Високо концентрирано! Съхранява се добре затворено на място без пряка слънчева светлина! Пазете от деца!  Преди употреба направете тест за чувствителност! При попадане в очите измийте обилно с вода! Не се приема вътрешно!

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

4,65 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.