Kат.номер: ST19184
В наличност
Срок на годност: 31.12.2024
Бърза връзка:

СУДОКРЕМ за проблемна кожа 125гр 

Описание

СУДОКРЕМ е предназначен за профилактика и грижа при подсичане на кожата при деца и бебета. Има антисептично действие, успокоява раздразнението и сърбежа, намалява чувството на дискомфорт и предпазва деликатната кожа на бебето. Може да се прилага също и при профилактика и облекчаване на последствията от други кожни проблеми, които изискват употребата на предпазен антисептичен крем с допълнителни антибактериални и антимикотични свойства, облекчаващи чувството на дискомфорт. Продуктът попива добре, не цапа и не омазнява дрехите. Има приятен мирис. Основните съставки на Судокрем са цинков оксид, който намалява загубата на тъканна течност, хипоалергенен ланолин, който успокоява и омекотява кожата и бензил алкохол – тази съставка има локални обезболяващи и антисептични свойства и намалява усещането за болка и дискомфорт. Судокрем има клинично доказан ефект при подсичане, той успокоява раздразнената и възпалена кожа, подпомага процеса на оздравяване и намалява усещането за болка и успокоява.

Начин на употреба: Нанесете тънък слой от крема, там където е необходимо. Не използвайте голямо количество, за да не остават бели петна върху кожата.

Прилагайте Sudocrem крем против подсичане при всяка смяна на пелените или при вече появило се подсичане.

Съвети за употреба:

  • Стъпка 1: Уверете се, че дупето на бебето е чисто и сухо.
  • Стъпка 2: С чисти и сухи ръце нанесете малко количество СУДОКРЕМ на върха на пръстите си. Имайте предвид, че малко количество е достатъчно.
  • Стъпка 3: Нежно го разнесете с леки кръгообразни движения. (Опитайте се да избегнете триенето, особено ако кожата изглежда възпалена.)
  • Стъпка 4: Опитайте се е да оформите тънък прозрачен слой върху кожата. Ако все още се вижда бял крем, вероятно сте сложили твърде голямо количество. (Дори и да е така, това няма да навреди на бебето – просто следващия път използвайте по-малко количество).

Повтаряйте тези стъпки докато подсичането изчезне и кожата се възстанови.

Вижте и други продукти в категорията ПРИ СМЯНА НА ПЕЛЕНИ.

СУДОКРЕМ се предлага и в различни РАЗФАСОВКИ. 

Разгледайте и останалите продукти на АКТАВИС.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

10,18 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.