Kат.номер: ST18840
В наличност
Срок на годност: 01.03.2022
Бърза връзка:

БИЛКА ГРЕЙП ЕНЕРДЖИ ХИАЛУРОН+ Крем за лице 40мл

Описание

GRAPE ENERGY HYALURON + с хиалуронова киселина (Cube3) от ново поколение, проникваща до 4 пъти по-бързо от познатите досега – ниско и високомолекулярни такива. Хидратира в дълбочина, способства за задържане на естествената влага и стимулира процесите на регенерация на кожата. Интензивният худратиращ крем за лице GRAPE ENERGY HYALURON+ на BILKA забавя процеса на стареене на кожата, като я хидратира в дълбочина. Хиалуроновата киселина (Cube3) съхранява естествената влага в кожата, придава ѝ нежен и озарен вид и се бори успешно с първите бръчки. Органичният екстракт от грозде е една от най-силните противовъзпалителни съставки и ефективно укрепва колагена и еластичността на кожата.  Интензивният хидратиращ крем за лице GRAPE ENERGY HYALURON+ на BILKA съдържа в себе си масло от ший, Д-пантенол, витамин Е и алантоин, който подхранват кожата, стимулират възстановяването на клетките и придават на кожата здрав и кадифен вид. С UVA/UVB защита от слънчеви лъчи.

Изключитено подходящ при поява на първи бръчки.

Начин на употреба: Нанесете сутрин и вечер върху почистена кожа на лицето с леки кръгови движения. За максимални резултати се препоръчва след употребата на един от измивните продукти за лице от серията GRAPE ENERGY HYALUGORN+.

Серията GRAPE ENERGY HYALURON+ съдържа в продуктите си Хиалуронова киселина (Cube 3), която прониква до 4 пъти по-бързо в кожата. Осигурява необходимия лифтинг ефект, изглажда бръчките, засилва овлажняването и еластичноста на кожата. Добавката Caffeine+ към продуктите за тяло стимулира с мощен липолитичен ефект. Безпрецедентен помощник в изхвърлянето на вода и мазнини от организма.

Вижте и останалите продукти на BILKA.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

5,99 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.