Kат.номер: ST18080
В наличност
Срок на годност: 01.01.2023
Бърза връзка:

БИЛКА АКВА НАТУРА ИЗМИВАЩ Гел за за измиване на лице 200мл 

Описание

Хидратиращият гел за измиване на лице АКВА НАТУРА на БИЛКА е обогатен с натурална вода от краставица. Гелът измива успешно замърсяванията от кожата на лицето, като я оставя свежа и хидратирана през целия ден. Комплексът от натурални съставки изглажда тена и подобрява еластичноста на кожата. Поради богатото си съдържание на витамини и минерали, натуралната вода от краставица и екстрактите от краставица и пъпеш гелът има успокояващо и избелващо действие. Хидратиращия гел за измиване АКВА НАТУРА на БИЛКА съдържа в себе си фарнезол, който ефективно и доказано се бори с проблемната кожа и я защитава.

Начин на употреба: Върху навлажнено лице нанесете необходимито количество от гела с кръгообразни движения. Отмийте с хладка вода. За успешни резултати  е препоръчително да се спазват 3-те стъпки – измиване с хидратиращ гел, тонизиране с хидратиращ тоник АКВА НАТУРА и последващо нанасяне на хидратиращ крем за лице АКВА НАТУРА.

Вижте и останалите продукти на BILKA.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

3,26 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.