Kат.номер: PH8607
В наличност
Срок на годност: 30.04.2024
Бърза връзка:

БИОТРЕЙД ОДОРЕКС ДЕО СПРЕЙ спира изпотяването и неприятната миризма за ръце и подмишници спрей 50мл

Описание

БИОТРЕЙД ОДОРЕКС ДЕО СПРЕЙ предназначен за ръцете и подмишниците, който блокира изпотяването и елиминира неприятната миризма за срок от 10-14 дни. Иновативният механизъм на продукта има силата да блокира само потните жлези със свръхактивно потоотделяне, като по този начин се запазва естествената терморегулация на организма. Одорекс Део е ефикасен и икономичен и не оставя петна по дрехите. Odorex Deo не само премахва неприятната миризма и спира обилното изпотяване, но и има антимикотично и антибактериално действие, благодарение на което предпазва от развитието на бактерии. Одорекс Део съдържа глицерин, който омекотява и подхранва кожата, като същевременно с това предпазва от раздразнения. Съдържащият се комплекс от алуминиев хлорид, метенамин и глицерин са прецизно съчетани за постигането на оптимален и траен резултат. Формулата на продукта е безопасна, което го прави подходящ за употреба дори и от бременни и кърмещи жени*

При употреба за първи път се прилага три последователни вечери, като дланите и/или мишниците се напръскват обилно след предварително измиване със сапун и подсушаване. На сутринта зоните се изплакват обилно с вода. За поддържане на ефекта се прилага веднъж на всеки 7 до 14 дни или спорeд Вашата индивидуална схема.
Например: Ако след първата употреба изпотяването се появи на 10-тия ден, това означава, че Вашата индивидуална схема на приложение на Одорекс Део е веднъж на всеки 9 дни. В този интервал могат да се използват всякакви парфюми, дезодоранти или сапуни, тъй като те не повлияват ефекта на продукта. Интервалът на употреба за всеки човек е строго индивидуален като средно статистически е един път на всеки 10 дни. Не е необходимо да използвате Одорекс Део всеки ден.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

13,07 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.