-20%Отстъпка -20%Отстъпка
Kат.номер: 54068
В наличност
Срок на годност: 30.04.2024
Бърза връзка:

БИОТРЕЙД ОДОРЕКС ДЕО Спрей против изпотяване и неприятна миризма за ръце и подмишници 50мл

Описание

Одорекс део спрей срещу прекомерно изпотяване и неприятна миризма на подмишници и длани

Спрей против изпотяване и неприятна миризма на длани и подмишници, който осигурява до 10 дни защита само след едно нанасяне. Използва се по схема, съобразена с ритъма на вашия организъм. Комбинира се отлично с парфюми, дезодоранти и сапуни, които не влияят върху ефекта му. Ефикасен и икономичен продукт. Уникалният механизъм действа само върху свръхактивните потни жлези, без да влияе върху общата терморегулация.

Подходящ при:

  • прекомерно изпотяване и неприятна миризма
  • длани и мишници

Действие

  • Предпазва от изпотяване за 10 до 14 дни
  • Предотвратява неприятната миризма
  • Не нарушава терморегулацията
  • Комбинира се с парфюми, сапуни и дезодоранти, които не влияят на ефекта

Начин на употреба:

При първа употреба нанасете 3 поредни вечери върху здрава, измита и добре подсушена кожа, а на сутринта изплакнете с вода. За подържане на ефекта след това прилагайте веднъж на всеки 7 до 14 дни според личната ви схема. Например, ако след първата употреба се появи изпотяване на 10-тия ден, прилагайте Odorex Deo веднъж на всеки 9 дни. В този интервал можете да използвате парфюми, дезодоранти и сапуни, тъй като те не влияят на ефикасността му.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

10,64 лв.
Стара цена: 13,30 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.

Подобни продукти