Kат.номер: ST53310
В наличност
Срок на годност: 30.04.2022
Бърза връзка:

СИНХРОЛАЙН ТЕРПРОЛИН Против бръчки крем за очи и устни 15мл 

Описание

Лек крем, който видимо подобрява естетическия вид на деликатната кожа в периорбиталната и периоралната област. Намалява дълбочината на вече съществуващите бръчки и предотвратява появата на нови такива. Видим лифтинг ефект върху горния клепач. Намалява видимостта на торбичките и тъмните кръгове. Препоръчва се преди и след третиране с алфахидрокси киселини, химичен пилинг, лазерни процедури.

Активни съставки: Asiatic and madecassic heterosides, Proline linoleate, Fibronectine glycopeptides, Hyaluronic acid, Saccharide isomerate, Soya proteins, MSM, Ceramides and cholesterol

Биомеханичните свойства на кожата зависят от количеството фиброзни и аморфни съставки на кожата. В процеса на стареене на кожата се модифицира структурата на колагена, намаляват количествата на хиалуронова киселина и неструктурни протеини, като фибронектин. Клинично доказано е, че комбинацията от стимулатор и три прекурсора на биосинтеза на колаген, хиалуронова киселина и фибронектин видимо подобрява биомеханичните свойства на кожата.
В продуктите TERPROLINE се съдържат прецизна комбинация от хетерозиди на asiatic и madecassic acid (стимулиращи агенти), както и acetylglucosamine (прекурсор на хиалуроновата киселина), редуцирана ензимна фракция на bronectine (прекурсор на същата макромолекула) и proline linoleate (прекурсор в синтеза на колаген). Добавянето на EGF (epidermal grow factor) в уникална комбинация от активни съставки (TERPROLINE EGF) осигурява продукт с изявени стимулиращи и регенеративни свойства, ускоряващ възстановяването на кожата.

Продуктите TERPROLINE са насочени специфично към пациенти с кожа с понижени биомеханични параметри. Директното и прецизно действие върху трофизма на кожата ги превръща в идеално средство за възстановяване на кожата при редица кожни проблеми.

КОЗМЕТИЧНИ ИНДИКАЦИИ
√ Интензивно подобряване на еластичността и тонуса на кожата на лицето и тялото
√ Ефективно подобрение на бръчки, причинени от загуба на еластичност на кожата
√ Обновяване на епидермалния слой

МЕДИЦИНСКИ ИНДИКАЦИИ
Продуктите се препоръчват за подобрение и потенциране на естетичния резултат след редица интервенции.
√ ДЕРМАТОЛОГИЯ
– Преди/след химически пилинг, лазерни терапии и дермабразио
– Соларна еластоза
√ ПЛАСТИЧНА ХИРУРГИЯ
– Лифтинг на лице, липосукция, блефаропластика и др.
√ ОБЩА МЕДИЦИНА
– Повишава устойчивостта на кожа, която е подложена на постоянно триене, и може да се ползва с цел превенция образуване на язви и декубитални рани
– Подобрява вискоеластичните свойства на кожа след изгаряне
– Инхибира ретракцията на белези

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

30,96 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.