Kат.номер: 54086
В наличност
Срок на годност: 31.12.2022
Бърза връзка:

ЕСТЕДЕРМ ОСМОКЛИЙН КУТИЯ Маска с изглаждащ ефект 75мл + Крем за почистване на пори 75мл + Хидратиращ клетъчен крем 10мл

Описание

Детокс ритуал OSMOCLEAN

Този щадящ кожата детокс ритуал съчетава иконичното почистващо дуо на ESTHEDERM – OSMOCLEAN нежен крем за почистване на пори (75мл) и озаряваща маска с изглаждащ ефект (75мл), плюс подарък - дълбоко хидратиращ клетъчен крем EAU CELLULAIRE (10мл), за да възвърне чистия и сияен вид на кожата.

Нежен крем за почистване на пори 75мл
Този експертен крем въплъщава почистващото ноу-хау на ESTHEDERM. Изключителната му текстура осигурява несравнима ефикасност. Благодарение на специфичния ритуал за нанасяне, абсорбира замърсяванията, локализирани дълбоко в порите.

 • Начин на употреба: Нанесете малки количества с потупване върху лицето и шията. Масажирайте с кръгови движения, за да се получи плътна бяла текстура. Избягвайте зоната на околоочния контур. Изплакнете обилно с вода.
 • Действие: Нежно почиства кожата и отпушва порите.
 • Предназначение: Всички типове кожа, дори чувствителна кожа.
 • Резултати: Почистена в дълбочина, кожата е по-здрава и по-подготвена за нанасяне на продукти. Тя е мека на допир, гладка, еластична и се чувства комфортно.

Озаряваща маска с изглаждащ ефект 75мл

Страхотен ароматен крем без съдържание на абразивни частици, който мигновено изравнява текстурата на кожата. Със своето 2-в-1 действие – едновременно ексфолиант и маска - активните съставки проникват в сърцевината на клетките, абсорбират излишния себум и елиминират несъвършенствата, които са причина за повехналия и сивкав тен на кожата.

 • Начин на употреба: Нанесете на плътен, равен слой и изчакайте няколко секунди. Започвайки от шията нагоре, с леки и нежни движения излющете от кожата вече засъхналата маска. Повторете движенията в зоната на челото и завършете с лек масаж на околоочния контур, за да го озарите и изгладите. Изплакнете обилно с вода.
 • Действие: Премахва мъртвите клетки, изглажда текстурата на кожата, свива порите. Зачита естествената екосистема на кожата.
 • Предназначение: Всеки тип кожа.
 • Резултати: Повърхността на кожата е изгладена. Тенът е видимо по-равномерен и сияен.

Хидратиращ клетъчен крем 10мл

Разкошна кремообразна текстура, която съчетава всички предимства на ненадминатия патент EAU CELLULAIRE на ESTHEDERM – подобрява жизнеспособността на клетките и допринася за съхраняването на младостта и енергията на кожата.

 • Начин на употреба: Нанесете върху цялото лице, за да хидратирате и омекотите кожата.
 • Действие: Формула, обогатена със серамиди и липиди, идентични до естествено наличните в кожата, предпазва от загуба на вода и осигурява дълготраен комфорт. Стимулирайки междуклетъчния обмен в кожата се поддържа оптимално ниво на хидратация.
 • Предназначение: Всеки тип кожа, включително и чувствителна. Отлична основа за грим.
 • Резултати: Още първото докосване на клетъчния крем върху кожата доставя моментален овлажняващ ефект. Тя е енергизирана, успокоена, мека и сияйно здрава.
89,90 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.