Kат.номер: SFFV600006
В наличност
Бърза връзка:

ЕСТЕДЕРМ Клетъчна вода / ESTHEDERM EAU Cellulaire brume-mist спрей за млада и красива кожа 200мл

Описание

Спрей със силата на серум, клетъчната вода реактивира клетъчната жизнеспособност за видимо по-младежки вид и по-красива кожа ден след ден. Абсолютен аналог на естествено наличната вода в кожата и фундаментална част от всеки ESTHEDERM ритуал, това е задължителният ежедневен жест, който поддържа младостта и красотата на кожата. Единствената вода, която се използва във всички наши формули, с изключителната способност да подсили действието им.

НАЧИН ЗА УПОТРЕБА

Напръскайте върху лицето и тялото и нежно притиснете дланите си към кожата, за да подобрите пенетрацията на продукта. Може да се използва преди друг продукт грижа за кожата, след нанасяне на грим за по-добро фиксиране или по всяко време на деня, за да освежите и енергизирате кожата.

ДЕЙСТВИЕ

Хидратиращ бустер: Формула, обогатена с хиалуронова киселина, която веднага повишава хидратиращото действие на последвалата грижа за кожата.

Антиоксидант: Поставя невидим биологичен щит върху кожата, който предпазва от 3-те основни форми свободни радикали, отговорни за стареенето.

Енергизира: Осигурява оптимална среда за живот на клетките и ги зарежда с жизненоважната енергия, необходима за правилното им функциониране.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

За мъже и жени, лице и тяло, подходяща за всеки тип кожа.

РЕЗУЛТАТИ

Незабавно: комфорт и изключително освежаващо усещане.
Ден след ден: клетъчният метаболизъм е оптимизиран, младостта на кожата е съхранена и тя е по-устойчива на оксидативен стрес.
Дългосрочно: кожата възвръща жизнения си и сияен вид и е по-добре хидратирана.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

44,00 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.