-25%Отстъпка -25%Отстъпка
Kат.номер: W49521
В наличност
Срок на годност: 30.04.2022
Бърза връзка:

ВИШИ ДЕРМАБЛЕНД 3D КОРЕКЦИЯ №30 SPF25 / VICHY DERMABLEND 3D CORRECTION FOUNDATION №30 BEIGE фон дьо тен за мазна кожа цвят бежов 30мл

Описание

ВИШИ ДЕРМАБЛЕНД 3D КОРЕКЦИЯ №30 SPF25 / VICHY DERMABLEND 3D CORRECTION FOUNDATION №30 BEIGE е коригиращ фон дьо тен, предназначен за мазна кожа, склонна към акне. Той е с включени активни съставки от Епирулин и Салицилова киселина, както и с Термална спа вода Виши. Благодарение на специалната технология Alliagel и 3D-корекция, фон дьо тенът незабавно изравнява и уеднаквява тена, като осигурява максимално покритие. Също така, той успешно покрива акнеичните и постакнеични белези само с един слой и мигновено намалява усещането за дискомфорт. Не предизвиква ефект на "маска" и осигурява 16 часа безупречно покритие с висока UV защита (SPF25). Ден след ден несъвършенствата са видимо намаени, а кожата с ултра-матов завършек. Продуктът е със свежа формула с охлаждащ ефект и е без парабени. Дерматологично тестван с клинично доказан ефект.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

27,01 лв.
Стара цена: 36,01 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.