Kат.номер: 54230
В наличност
Срок на годност: 31.01.2022
Бърза връзка:

УРИАЖ ТЕРМАЛНА ХИДРАТИРАЩА Крем пудра SPF30 10гр

Описание

Уриаж термална хидратираща крем пудра SPF30 е подходяща за чувствителна,  комбинирана кожа, суха кожа и нормална към суха кожа.

Потопете кожата си в истинско термално удоволствие!

За първи път минералната сила на Термалната вода Uriage е концентрирана в разтапяща се крем-пудра, която защитава от UV лъчи, вливайки в кожата своя уникален хидратиращ комплекс - за перфектна хидратация и защита. Текстурата на втората кожа осигурява естествен равномерен тен, без ефект на маска. Тази хидратираща термална крем-пудра, обогатена с Термална вода Uriage подсилва кожната бариера и поддържа оптимално ниво на хидратация.Създава повърхностен хидролипиден филм и постепенно освобождава хидратиращи агенти.Щит против замърсяване и минерални UV филтри - за висока UVA/UVB защита. 

Активни съставки:

  • Термална пудра - UVA-UVB минерален филтърен комплекс - Витамини C и E - Хиалуронова киселина
  • Универсален цвят

Начин на приложение: Нанасяйте сутрин върху перфектно почистена и подсушена кожа на лицето. Вземете малко количество от продукта с поставения в опаковката тампон, след което нанесете върху зоната, която желаете да бъде коригирана и защитена. Разнесете върху цялото лице и шията.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

32,95 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.