Kат.номер: ST54043
В наличност
Срок на годност: 30.09.2022
Бърза връзка:

ВИШИ МИНЕРАЛ 89 ГЕЛ-БУСТЕР / VICHY MINERAL 89 DAILY BOOSTER укрепващ и хидратиращ гел-бустер 50мл

Описание

ВИШИ МИНЕРАЛ 89 ГЕЛ-БУСТЕР / VICHY MINERAL 89 DAYLY BOOSTER е първият разработен от лаборатории Vichy гел-бустер, продукт с 89% концентрация на термална минерализираща вода, добавяйки към нея хиалуронова киселина - хидратант за кожата с естесвен произход. MINÉRAL 89 подсилва защитната бариера на кожата, правейки я по-устойчива на външните агресори като замърсяване, стрес и умора. Ден след ден кожата е хидратирана, тонизирана и сияйна. Подходящ е за всеки тип кожа, прилага се сутрин. 

VICHY Mineral 89 ще ви бъде помощник във всяка една стъпка към безупречен грим.

ТУК може да научите повече за качествата на ХИДРАТИРАЩИЯТ КРЕМ – ВАЖНА СТЪПКА ЗА БЕЗУПРЕЧЕН ГРИМ!

Употреба: Може да използвате MINERAL 89 като самостоятелен продукт, като първа стъпка от сутрешната си грижа за кожата, преди нанасяне на фон дьо тен, след излагане на слънце.

Безопасност, гарантирана от VICHY, формула само с 11 съставки. Без парфюм, без оцветители, без алкохол* (*етилов алкохол).

За първи път лаборатории VICHY успяват да създадат продукт с 89% концентрация на термална минерализираща вода, добавяйки към нея хиалуронова киселина - хидратант за кожата с естесвен произход и 9 други съставки. 

Вижте всички продукти в категорията хидратиращи серуми за лице.

Вижте всички продукти на марката VICHY,

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.
 

Tags

40,51 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.

Подобни продукти