Kат.номер: 51278
В наличност
Срок на годност: 30.10.2021
Бърза връзка:

УРИАЖ ТЕРМАЛНА ВОДА СПРЕЙ ДУО хидратиращ и защитаващ спрей за всички типове кожа 2 х 300мл

Описание

УРИАЖ ТЕРМАЛЕН ХИДРАТИРАЩ  СПРЕЙ / URIAGE EAU THERMALE D'URIAGE е хидратиращ, успокояващ и защитаващ спрей, съдържащ Термалната вода Uriage. Грижа за кожата за ежедневна употреба. С лечебна сила и високо съдържание на микроелементи и минерални соли, тя е източник на здраве и сияние за вашата кожа. Благодарение на високата концентрация на минерални соли, подобни на NMF (естествения овлажняващ фактор ) на кожата, тази термална вода има уникални хидратиращи свойства. Успокоява чувствителната кожа, благодарение на високото си съдържание на калциеви и магнезиеви соли. Защитава. Силицият подсилва хидролипидния филм на кожата. Термалната вода спомага за възстановяването на кожната бариера, поради съдържанието на минерални соли. Съдържа 100% Термална вода Uriage. Бутилирана директно при извора, Термалната вода Uriage се извлича в чиста среда, защитена от замърсяване.

Приложение:

Впръсквайте толкова често, колкото е необходимо. Щедра грижа за кожата само с един жест!  Впръскайте и оставете да действа. Не подсушавайте и не избърсвайте, за да осигурите проникването на активните съставки.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

23,60 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.