Kат.номер: W49296
В наличност
Срок на годност: 30.09.2022
Бърза връзка:

УРИАЖ ХИСЕАК ЕКСФОЛИРАЩА МАСКА / URIAGE HYSÉAC MASQUE GOMMANT ексфолираща маска за мазна и склонна към несъвършенства кожа 100мл

Описание

УРИАЖ ХИСЕАК ЕКСФОЛИРАЩА МАСКА / URIAGE HYSÉAC MASQUE GOMMANT е ексфолираща маска за мазна и склонна към несъвършенства кожа. Предлага "а-ла-карт" употреба: абсорбиращата способност на маска и ексфолиращото действие на скраб за двойна ефикасност върху кожата. Благодарение на микронизираните ексфолиращи зрънца, този продукт гарантира синергията между удоволствие и нежност. Активните съставки, които съдържа, абсорбират замърсяванията, правейки тена свеж и чист. Изглажда текстурата на кожата. Прави кожата гладка, сияеща и деликатно ухаеща на характерния за цялата гама аромат на HYSÉAC. Съдържа Термална вода Uriage, каолин, естери на ябълчена киселина, глицерин.

Хипоалергенен. Некомедоногенен.

Приложение:

Като маска: Нанасяйте на фин слой върху лицето. Оставете в продължение на 2 минути, след което изплакнете обилно без да масажирате. Може да се използва всеки ден.

Като ексфолиант: Нанасяйте на влажна кожа, масажирайки нежно с кръгови движения, след което изплакнете. Използвайте два пъти седмично. Да се ​​избягва контакт с очите (в случай на контакт, изплакнете обилно с вода).

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

22,60 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.