Kат.номер: 54072
В наличност
Срок на годност: 31.07.2023
Бърза връзка:

БИОТРЕЙД ПЮЪР СКИН Ексфолиращ тоник за деликатно премахване повърхностния слой мъртви клетки 60мл

Описание

БИОТРЕЙД ПЮЪР СКИН ТОНИК предназначен за нормална и мазна, склонна към акне кожа, с белези и фини бръчки, подобрява цялостното състояние и текстурата на кожата, хидратирайки я и намалявайки черните точки и видимите разширени пори. Pure skin tonic е комбинация от алфа и бета хидрокси киселини с пилингово действие. Той деликатно излющва повърхностния слой мъртви клетки, като осигурява постоянно разкриване на нежна и здрава кожа. Продуктът регулира прекомерната мастна секреция, свива разширените пори и изглажда фините линии, белези и бръчки, стимулира колагеногенезата и регенерацията на кожата. Ексфолиращият тоник е отлично средство при акне и розацеа, подходящ за ежедневна грижа при всеки тип кожа. След използване на тоника е задължителна употребата на слънцезащитен крем с много висок фактор на защита SPF 50+.

Нанасяйте върху здрава, предварително измита само с вода и подсушена кожа 3 пъти седмично, вечер. При нужда може да използвате сутрин и вечер, всеки ден, до постигане на желаните резултати. При чувствителна кожа или при по-бурна първоначална реакция, да не се използва по-често от три пъти в седмицата.

Важно: 
Задължителна е употребата на слънцезащитен крем с много висок фактор на защита SPF 50+.
При употребата на Pure skin tonic е добре да знаете, че той предизвиква лек химичен пилинг, при който е нормално кожата да се зачерви и след няколко дни да започне леко да се излющва. Действието на киселините се усеща като леко щипане и парене, което преминава до няколко минути. След 30 минути можете да нанесете Pure skin cream - дълбоко хидратиращ и ревитализиращ крем.
Не е препоръчително 30 мин преди и след употребата на Pure skin tonic да използвате други козметични продукти, тъй като те биха могли да направят нежелана реакция с киселините и да засилят или неутрализират тяхното действие.
Ако Вашата кожа реагира много бурно със силно зачервяване в момента на нанасянето и сериозно излющване в следващите дни, е добре да разредите нанасянията през по-големи интервали от време и да намерите Вашия комфортен график за употреба на Pure skin tonic.
Ако усетите продължително (повече от 20 минути) парене, сърбеж или получите дълготрайно зачервяване, спрете употребата на продукта.
Ако оплакванията не отшумят до три дни се консултирайте с дерматолог.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

21,15 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.