Kат.номер: 53062
В наличност
Срок на годност: 30.06.2023
Бърза връзка:

БИОТРЕЙД МЕЛАБЕЛ Избелващ нощен крем за изсветляване на тъмни петна по кожата на лицето 50мл

Описание

БИОТРЕЙД МЕЛАБЕЛ ИЗБЕЛВАЩ НОЩЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ специално предназначен за всеки тип кожа, страдаща от хиперпигментации, ефективно избелва лунички, старчески петна, петна от акне, пигментирани белези от наранявания на кожата, петна, вследствие на бременност и хормонална терапия, петна от слънце. Уникалната комбинация на Коджикова, Гликолова и Салицилова киселина ускорява избелващия ефект и за много кратко време довежда до желани резултати. При използването на този продукт е задължителна употребата на слънцезащитен крем с фактор не по-малко от SPF 30, за да се предпази кожата от повторна пигментация и усложнения. Нощният крем е в специална вакуумна опаковка, която не позволява проникване на въздух във флакона, което предпазва активните съставки от оксидация, удължавайки по този начин ефективността и годността на продукта след първоначалното отваряне.

Нанасяйте само върху тъмните петна на чиста и подсушена кожа. Първата седмица се използва през вечер, а при добра толерантност на кожата всяка вечер за срок от минимум 4 седмици. При по-чувствителна кожа е възможна появата на леко щипане и парене, което е нормално и бързо преминава. Може да се използва неограничено дълго време до постигане на желаните резултати.
Важно: Мелабел се използва като обикновен крем, но на чисто и измито с вода лице. Това изискване е задължително, тъй като всички гелове за измиване и тонизиращи лосиони имат различно РН, което може да засили или намали действието на Коджиковата киселина. Също така е добре между нанасянето на различни козметични продукти да има интервал от поне 20 мин., за да избегнете неприятно взаимодействие между активните им съставки! Важно е да знаете, че по време на употребата на избелващи продукти не трябва да използвате кремове, съдържащи Ретин А / както и всякакви продукти, съдържащи производни на витамин А/. Също така, избелващите средства правят кожата фоточувствителна, което засилва възможността от повторна хиперпигментация. Затова е задължителна употребата на слънцезащитен крем с висок фактор! Ако усетите парене, сърбеж или получите зачервяване, спрете употребата на продукта. Ако оплакванията не отшумят до три дни се консултирайте с дерматолог.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

22,20 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.