Kат.номер: 5420
Срок на годност: 31.03.2022
Бърза връзка:

А-ДЕРМА ПРИМАЛБА КРЕМ ПРИ СМЯНА НА ПЕЛЕНИ / A-DERMA PRIMALBA CRÈME DE CHANGE успокоява и предотвратява раздразнения крем 100мл

Описание

А-ДЕРМА ПРИМАЛБА КРЕМ ПРИ СМЯНА НА ПЕЛЕНИ / A-DERMA PRIMALBA CRÈME DE CHANGE предназначен за намаляване на зачервяването и успокояване на седалището. Primalba крем при смяна на пелени е създаден в унисон с условията на Харта за дермо-педиатрична сигурност A-Derma, както и останалите продукти на сериите Primalba Bébé и Primalba Nourrisson. Синергично допълващите се Цинков оксид, Меден и Цинков сулфат осигуряват предотвратяване на бактериално развитие и бариерни свойства на Primalba Крем при смяна на пелени.

Нанесете плътен слой при всеки тоалет на седалището и смяна на пелените на бебето, особено при видими зачервявания. След успокояване на зоната се препоръчва употребата като ежедневна профилактика.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

19,64 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.