Kат.номер: 50013
В наличност
Срок на годност: 30.08.2022
Бърза връзка:

А-ДЕРМА ПРИМАЛБА НЕЖНО ТОАЛЕТНО МЛЯКО / A-DERMA PRIMALBA LAIT DE TOILETTE DOUCEUR почиства бебешката кожа мляко 500мл

Описание

А-ДЕРМА ПРИМАЛБА НЕЖНО ТОАЛЕТНО МЛЯКО / A-DERMA PRIMALBA LAIT DE TOILETTE DOUCEUR представлява нежно почистващо мляко, което отстранява нежно замърсяванията от деликатната бебешка кожа, без да изсушава кожата. Формулата на млякото се състои от прецизно подбрани съставки, които осигуряват една ефективна и безвредна грижа. Активната съставка - Овес Rhealba от естествен произход, успокоява и омекотява кожата. Млякото е с нежна текстура и приятен аромат, който оставя кожата деликтно ароматизирана. След употребата на млякото, кожата е дълбоко хидратирана, подхранена и с чуство за свежест и комфорт. Без изплакване. Продуктът е без парабени.

С помощта на памучен тампон, нанесете количество с големината на лешник от Нежното почистващо мляко Primalba върху лицето, тялото, седалището и ръцете на бебето. Не е необходимо да изплаквате. С физиологично pH на кожата.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи

26,72 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.