-25%Отстъпка -25%Отстъпка
Kат.номер: 51516
В наличност
Срок на годност: 31.05.2022
Бърза връзка:

МУСТЕЛА БЕБЕ СТЕЛАТОПИЯ Емолиентен балсам при атопичен дерматит 300мл

Описание

МУСТЕЛА БЕБЕ СТЕЛАТОПИЯ ЕМОЛИЕНТЕН БАЛСАМ при атопичен дерматит за употреба от деня на раждането. Хидратира, подхранва кожата и успокоява сърбежа.  Възстановява увредената кожна бариера при атопична кожа. Подсилва естествените защитни сили на кожата. Редуцира адхезията на Staphylococcus aureus чрез създаване на защитен биофилм. Запазва ресурсите от кожни стволови клетки. ИНОВАЦИЯ: Доказана ефективност върху Atopic skin Stelaskin® (патент на лаборатория Expanscience) – лабораторно създадена атопична бебешка кожа, където е видима реконструкцията на епидермиса.

Инструкции за употреба: Нанася се от деня на раждането  два пъти дневно върху суха кожа на лицето и тялото след ползване на Stelatopia® измиващ крем.

Приятен за употреба; Eмолиентен балсам с богата, кремообразна текстура, която веднага дава усещане за мекота и комфорт. Лесно се нанася и абсорбира. Позволява бързо обличане.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

26,47 лв.
Стара цена: 35,30 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.