Kат.номер: ST23168
В наличност
Срок на годност: 30.09.2022
Бърза връзка:

ВИШИ НЕОВАДИОЛ ОЧИ И УСТНИ / VICHY NEOVADIOL GF EYES CREAM грижа за контур очи и устни крем 15мл

Описание

ВИШИ НЕОВАДИОЛ ОЧИ И УСТНИ / VICHY NEOVADIOL GF EYES CREAM е крем за околочиня контур очи и устните, погледът се подмладява, контурът на устните се оформя.За жени в менопауза, които искат да се преборят с ефектите на хормоналното забавяне в областа на контура на очите и устните: липса на еластичност и отпускане.Лаборатории Vichy проведе първия еволюционен анализ на очите и устните, за да разбере как те се променят с времето. Проучването включвало измерване на чупката, ъгъла и дължината на бръчките, които очертават контурите на тези зони на 400 жени. Това доказало, че с времето устните и очите преминават през паралелна деформация. Между 30 и 50, кожата в тези области увисва и загубва еластичността си. Откритието в борбата със стареенето в тези зони е станало възможно благодарение на активните съставки: Proteic Gf, който стимултира растежа на клетките, протеини, жизнено важни за реконструкцията на кожата, и Pro-Xylane, който подсилва тъканта*. За да подсили действието си в зоната на очите и устните, реконструиращите агенти са комбинирани с Eperuline, екстракт от най-здравото дърво в тропическите гори на Амазонка. Тествана ин витро, тази съставка е доказала действието си срещу свръхпигментация, тъмни кръгове и торбички под очите.

*Ин витро тест
До 32% по-изгладен околоочен контур и до 25% по-изгладена кожа над устните.
Клинично тестван, 40 участници, 6 седмици. 
Контура на устните и устата е по-изгладен (84%) и се усеща по-комфортно (92%).
Самооценка на 51 жени.
Употреба
Нанасяйте ежедневно на контура на очите и устните, сутрин и вечер.
Безопасност
Хипоалергенната формула е тествана под дерматологичен и офталмологичен контрол. Съдържа Термална вода Vichy. Без аромат. Без парабени.
Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

47,08 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.