Kат.номер: 51298
В наличност
Срок на годност: 30.09.2022
Бърза връзка:

А-ДЕРМА ЕКЗОМЕГА КОНТРОЛ Емолиентен почистващ гел 2 в 1 500мл

Описание

С EXOMEGA Емолиентен почистващ гел 2 в 1 за коса и тяло, A-DERMA предоставя на майките на децата с атопична кожа възможността да се насладят на банята, като всички родители, къпейки своите малки съкровища от глава до пети, забравяйки за момент патологията. И защото къпането трябва да бъде и момент на споделено удоволствие, гелът е с деликатен аромат и пяна, галеща бебешката кожа.

КАК СЕ ИЗПОЛЗВА?

Разпенете с леки масажни движения върху предварително намокрените тяло и коса, след което изплакнете.

СЪСТАВКИ

Екстракт от Кълнове от Овес Rhealba®- успокоява раздразненията и възстановява.

 

Filaxérine® - подпомага възстановяването на кожната бариера.      

 

Глицерин - намалява сухотата на кожата.      

Нежна измивна база (физиологично pH) - нежно почиства

ПРЕПОРЪКАТА НА ДЕРМАТОЛОГА

"Понеже атопичната кожа на кърмачетата е най-уязвима, измивната база трябва да бъде подбрана и оценена, за да предостави най-голяма нежност и най-висока толерантност, в моментите на къпане. EXOMEGA Емолиентен почистващ гел за коса и тяло, с физиологично pH, е тестван под офталмологичен, дерматологичен и педиатричен контрол. Идеален продукт за хигиена, с неплъзгаща се текстура, без сапун и не щипе очите. Прави детската кожа по-мека, а животът на майките - по-лесен."

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентнитe органи.

27,30 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.